Activitats i tallers familiars a la Biblioteca municipal per Nadal

La Biblioteca municipal tornarà a oferir diverses activitats i tallers familiars durant aquestes festes

La Biblioteca Mestre Martí Tauler tornarà a oferir diverses activitats durant aquest Nadal. El 14 de desembre acollirà, a les 18 h, l’Hora del conte: Timbal de contes, per a infants d’entre 4 i 8 anys. El 17 de desembre, a les 11 h, organitzarà un taller de treballs manuals per a la canalla, en anglès. Aquell mateix dia i hora, però en una sala diferent, hi haurà un espai dinamitzador que vol fomentar la literatura i la imaginació per als petits lectors. 

A més, la Biblioteca municipal acollirà una nova campanya de donació de sang el 16 de desembre, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20 h. Cal reservar plaça a través de la pàgina web del Banc de Sang.

Pel que fa al programa d’impuls del cinema infantil en català, a càrrec d'Òmnium Cultural, s'oferirà el 19 de desembre, a les 18 h, en el marc del CineXic: Pippi i el senyor sense son + El viatge de Bu a l'auditori. L'entrada és gratuïta però l'aforament és limitat i es requereix inscripció.

El 20 de desembre, a les 18 h, serà el torn de l'Oncle Buscall, que arribarà amb el Tió de Nadal. És un conte teatralitzat per a famílies amb infants a partir de 4 anys. L'entrada és gratuïta però cal fer les inscripcions a través del correu b.rubi.mmt@diba.cat o del telèfon 93 699 84 53.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.