L’AFA de l’Escola Torre de la Llebre guanya el Concurs de Comparses de Carnaval

El segon premi ha recaigut en l’AFA de l’Escola Ca n’Alzamora, mentre que el tercer se l’ha endut l’AFA de l’Escola Balmes

La proposta Torreverano azul de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Torre de la Llebre ha estat reconeguda amb el primer premi del Concurs de Comparses de Carnaval. En una elecció molt ajustada, el jurat s’ha decantat per aquesta creació inspirada en la sèrie de televisió Verano azul, en la qual van participar al voltant d’un centenar de persones.

Més info: FOTOS I Rubí es disfressa de colors i diversió amb la rua de Carnaval

La comparsa que s’ha endut el segon premi ha estat La mar, de l’AFA de l’Escola Ca n’Alzamora, una representació de diferents elements de temàtica marina que va ser la més multitudinària de la rua de dissabte, gràcies a la mobilització de prop de 250 persones.

El tercer premi ha recaigut en La mansión encantada de l’AFA de l’Escola Balmes, una comparsa amb prop de cent participants caracteritzats com a elegants esperits d’època. Les comparses guanyadores rebran de premi 1.400 €, 700 € i 400 € respectivament.

L’acte de lliurament dels premis també ha servit per entregar un reconeixement a Jordi Alvarado Balcàzar, alumne de primer curs del Grau Mig de Gràfica Interactiva a l’Escola d’Art i Disseny edRa, que ha creat la il·lustració del cartell de Carnaval d’aquest any.

Acte de lliurament dels premis. FOTO: Ajuntament de rUBÍ

Acte de lliurament dels premis. FOTO: Ajuntament de rUBÍ

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.