Afectacions de trànsit al carrer Cadmo aquest cap de setmana

Amb motiu d'unes obres, la mobilitat al carrer de Cadmo tindrà diverses afectacions durant el cap de setmana

L'Ajuntament de Rubí informa que aquest dissabte, fins a les 17 h aproximadament, s’ocuparà el carril en sentit riera del carrer de Cadmo, en el tram comprès entre els carrers de Terrassa i de Joaquim Blume. Aquesta ocupació permetrà el pas alternatiu de vehicles en els dos sentit de la marxa, que serà regulat amb senyalistes.  

Una vegada acabada la intervenció i fins diumenge a les 8 h, caldrà deixar que el formigó s'eixugui. Per això, aquesta zona quedarà delimitada amb tanques lluminoses i es tallarà el trànsit de vehicles al carrer de Cadmo (entre els carrers de Joaquim Blume i de Terrassa) en sentit centre de la ciutat. Aquest tall afectarà també la línia L1 de l'autobús urbà.

El diumenge a les 8 h i fins al vespre es col·locaran planxes en aquest punt. En aquest escenari es reprendrà la circulació en els dos sentits del carrer de Cadmo, entre els carrers de Joaquim Blume i de Terrassa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.