Afectacions de trànsit al pont del carrer Sant Joan

Es trasllada el pas dels cotxes al carril nord i està previst també el desviament de vianants a l'altra vorera

L'Ajuntament de Rubí informa que, amb motiu de les obres a la rampa de pujada del pont del carrer Sant Joan, des del passeig de la Riera fins a l’avinguda Castellbisbal, es trasllada el pas de vehicles al carril nord del pont. Els treballs s’han iniciat aquest dilluns i està previst que s'allarguin unes dues o tres setmanes.

També està previst desviar els vianants per la vorera nord del pont (ampliant-la al màxim), anul·lant el pas per la vorera sud. Aquest desviament de vianants es perllongarà durant un mes, mentre s’executa la vorera davant del forn, a l’extrem oest del pont.

Cal recordar que el passat mes de novembre es va iniciar la segona fase de les obres del pont del carrer Sant Joan, finançats amb fons europeus Next Generation, per incrementar l’accessibilitat del pont. Des d'aleshores s'ha tallat un sentit de circulació, direcció urbanitzacions, i es recomana pujar per l’avinguda de Cova Solera.

Més info: Comença la segona fase de les obres del pont del carrer de Sant Joan amb fons Next Generation

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.