Així serà l'arribada dels Reis d'Orient a Rubí

La cavalcada comptarà amb la participació de companyies d'animació artística, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat

Ses Majestats d'Orient ja ho tenen tot a punt per arribar a Rubí la nit del 5 de gener. Un any més, els rubinencs podran gaudir de la tradicional cavalcada abans que els reis passin per casa seva a deixar els regals que amb tanta il·lusió han demanat. No oblideu fer-li arribar els vostres desitjos a en Melcior, Gaspar i Baltasar.

Més info: Nadal a Rubí: programació 2023-24 completa

La cavalcada comptarà amb la participació de companyies d'animació artística, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s'impliquen en l'esdeveniment sota la coordinació de la Comissió de Reis.

A les 16.30 h es farà el liurament de les cartes a la Cartera Reial a l'Escardívol i a les 17.00 h hi haurà xocolata calenta al mateix espai. A les 18.00 h arribaran Ses Majestats els Reis d'Orient i a les 18.30 h sortirà la cavalcada des de la pl. Catalunya. Finalment, a les 21.00 h arribaran a la pl. Doctor Guardiet on es farà l'adoració al pessebre i comiat a Ses Majestats. 

Itinerari de la cavalcada

pl. Catalunya ─ pg. Francesc Macià ─ av. Barcelona ─ rbleta. Joan Miró ─ pg. Les Torres ─ av. Can Cabanyes ─ pg. Ferrocarril ─ c. Monturiol ─ c. Mare de Déu de Fàtima ─ c. Tres d'abril ─ ctra. Sant Cugat ─ c. Joan Maragall ─ c. Bartrina ─ c. Lluís Ribas ─ c. Cervantes ─ av. Barcelona ─ pg. Francesc Macià ─ c. Montserrat ─ pl. Doctor Guardiet

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.