L'Ajuntament canvia alguns accessos a l’illa de vianants

Al carrer de la Creu es col·locarà pròximament una càmera de control

L’Ajuntament anuncia que ha modificat alguns accessos a l’illa de vianants per facilitar el recorregut d’entrada dels veïns, i aquells que vulguin tramitar noves sol·licituds de pas ho podran fer de forma presencial a l'OAC o per internet.

Nou accés entre el carrer Cervantes amb Cal Príncep

Així doncs, les persones que actualment estan autoritzades a entrar pel carrer Llobateras i que pertanyin al tram d’aquesta via comprès entre el carrer Balmes i el carrer Cal Príncep, així com les que tenen autorització per accedir al carrer Balmes i que pertanyin al tram entre carrer Cervantes i carrer Llobateras, poden sol·licitar l’autorització per accedir al seu tram de carrer a través del carrer Cervantes amb carrer Cal Príncep.

Aquest nou accés, que optimitza l’itinerari d’entrada del veïnat, és opcional, és a dir, que es pot continuar entrant per l’accés ja autoritzat o bé sol·licitar la nova autorització pel carrer Cervantes/Cal Príncep. Segons el consistori, en el cas del carrer Llobateras també s’evitarà que molts vehicles creuin l’illa de vianants per l’avinguda de Barcelona.

Nova càmera de control al carrer de la Creu

Paral·lelament, l'Ajuntament també informa que modificarà l’accés a la zona del carrer de la Creu i pròximament es posarà en funcionament una nova càmera de control d'accés en aquesta via. La ciutadania que ja té autorització per entrar a l'illa pel carrer Sant Miquel i que resideix, té una plaça d'aparcament o un comerç al carrer de la Creu, al passatge de la Creu i al carrer de Sant Magí (tram entre el carrer de la Creu i el carrer de Sant Josep) hauran d’accedir per aquest punt.

En canvi, la resta de veïns de la zona que té entrada pel carrer Sant Miquel amb autorització que no pertanyen a aquests carrers no estan autoritzats a entrar al carrer de la Creu i, per tant, si ho fan podran ser sancionats.

El tràmit de sol·licitud d’autorització per accedir al carrer de la Creu s’ha de gestionar de forma presencial a l’OAC o bé de forma telemàtica a la Seu electrònica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.