L'Ajuntament de Rubí estudia presentar-se com a acusació particular

Ana María Martínez, alcaldessa de Rubí, ha anunciat conjuntament amb la Federació Catalana de Ciclisme un homenatge a les víctimes el pròxim 3 de setembre

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha informat que des de l'Ajuntament estan estudiant presentar-se com a acusació particular contra el conductor que va atropellar mortalment a dos ciclistes de Rubí i en va deixar un d'estat crític. El consistori mirarà si ho pot fer quan el Senat aprovi la modificació del codi penal.

A la sortida del Tanatori, Ana María Martínez ha dit que Rubí viu moments de "ràbia i molta tristor". A més, que "tothom pot entendre que es produeixi un accident, però això ha estat un crim i cal que es faci justícia", ha conclòs l'alcaldessa.

Finalment, l'alcaldessa ha anunciat que el 3 de setembre, en un acte conjunt entre Ajuntament i Federació Catalana de Ciclisme, es farà un homenatge als ciclistes del club rubinenc que van morir el passat diumenge. L'acte serà una marxa ciclista que buscarà sensibilitzar sobre la fragilitat dels ciclistes a la carretera i per fer pressió per tal que la justícia actuï amb la màxima contundència.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.