L'Ajuntament de Rubí incorpora a 10 alumnes d'FP Dual a la plantilla municipal

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha rebut al conjunt de joves que conformen la tercera promoció de contractats

L'Ajuntament de Rubí ha incorporat a 10 alumnes d'FP Dual a la plantilla municipal gràcies a un contracte de treball de més de 9 mesos. L'alumnat treballa a l'administració des de l'1 de setembre a les àrees de serveis socials, joventut, les escoles bressol municipals o el servei d'informàtica. 

Provenen de diferents centres educatius de la ciutat, entre ells dels cicles de CFGS Administració de sistemes informàtics en xarxa i CFGS Desenvolupament Aplicacions Multiplataforma de l'INS Estatut, i dels CFGM Atenció a les persones en situació de dependència, CFGS Educació infantil i CFGS Integració Social de l'INS La Serreta.

L'etapa a l'Ajuntament dels joves és dividida en dues fases: la primera consta de 100 hores on l'alumnat ha realitzat pràctiques per adaptar-se al funcionament de l'administració. Un cop finalitzada, just el primer dia d'aquest mes, ha començat la remuneració amb un contracte de formació en alternança durant 854 hores, fins al 21 juny.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha rebut al conjunt de joves que conformen la tercera promoció de contractats mitjançant l'FP Dual a Rubí Forma. Ha fet èmfasi de l'èxit d'aquest programa a anys anteriors, i ha desitjat que l'estada al consistori sigui tan profitosa com sigui possible. A l'acte, s'han sumat el regidor d'Educació, Serveis a l'Empresa i del Servei d'Ocupació, Víctor García Correas; i la regidora de Serveis Centrals, Marta Oliva Martín.

L'FP Dual té com a objectiu apostar per la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses, per tal d'ajudar a la formació dels estudiants. L'alumnat rep la part més teòrica a l'institut corresponent, i la part pràctica, l'obté mitjançant activitats formatives i productives a l'empresa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.