L’Ajuntament de Rubí manté la bonificació del 50% per a la T-10 i la T-Estudiant

El consistori manté els preus d’aquests dos abonaments, després que l’Estat hagi prorrogat les ajudes del 30% de descompte fins al juny

Durant el primer semestre de 2023, l’Ajuntament de Rubí mantindrà les tarifes del transport públic amb els mateixos descomptes que es van aplicar al setembre de 2022. Així, la targeta multiviatge T-10 seguirà costant 4,5 euros, en comptes de 9 euros, i la T-Estudiant valdrà 14,5 euros, en comptes de 29 euros.

Aquesta mesura s’ha adoptat arran del Reial Decret-llei 20/2022, de 27 de desembre, que garanteix la bonificació establerta per l’Estat d’un 30% de descompte a determinats títols de transport. L’Ajuntament de Rubí i la resta d’administracions consorciades a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han acordat seguir aplicant el descompte addicional del 20% en aquests títols de transport per al primer semestre de 2023, excepte per al títol T-casual, que no tindrà bonificació.

Més info: La T-Casual es queda sense bonificació i costarà 11,35 euros

El títols amb descompte caducaran el 30 de juny de 2023 i es podran adquirir als punts habituals de venda autoritzats: els estancs del carrer de la Creu, 1; Lumière, 18; Maximí Fornés, 32; Lluís Ribas, 27 i, avinguda Barcelona, 59

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.