Alumnes del Torrent dels Alous, guanyadores del concurs Reimagina't

En aquesta edició del concurs, dedicada a les sexualitats, s'hi van presentar mig centenar de peces audiovisuals

El passat dilluns 24 d'abril, els alumnes de primer de batxillerat de l'institut Torrent dels Alous de Rubí que cursen l'assignatura de Comunicació Audiovisual van recollir a La Sala, de l'Espai Francesca Bonnemaison a Barcelona, el primer premi de la seva categoria, en la 14a edició del Concurs Reimagina't, vídeos lliures de sexismes, una iniciativa a càrrec de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

En aquesta edició, dedicada a les sexualitats, s'hi van presentar mig centenar de peces audiovisuals de centres educatius i entitats de lleure, dels més de 30 municipis que formen part de l'Observatori. La peça presentada va ser creada i produïda per l'alumnat del Torrent dels Alous en col·laboració amb el col·lectiu LGTBQ+ Kaipe de Rubí, que promou la visibilitat i diversitat afectiva sexual o de gènere i un activisme mogut per i per als joves, i enregistrada a l'Espai Jove Torre Bassas.

Recollida premi de les guanyadores. FOTO: Cedida

Recollida premi de les guanyadores. FOTO: Cedida

El concurs Reimagina't és un concurs que impulsa la creació i difusió de vídeos lliures d'estereotips sexistes fets per joves d'entre 12 i 18 anys i dirigits cap a un públic jove. La seva finalitat és promoure una mirada positiva cap a la diversitat de gènere i afectivosexual i crear una visió activa i crítica dels mitjans de comunicació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.