contingut promocionat
logo kids&us

Aquesta Setmana Santa fes que els teus fills millorin el seu nivell d'anglès

Es tracta d'unes setmanes temàtiques adreçades a infants de 3 a 10 anys per facilitar-los el contacte amb l'anglès durant les vacances

L'anglès és un idioma imprescindible i quan abans s'aprengui, millors seran els resultats. Si vols que els teus fills ampliïn el seu nivell en aquesta llengua Kids&Us té en marxa les Fun Weeks. Es tracta d'unes setmanes temàtiques adreçades a infants de 3 a 10 anys per facilitar-los el contacte amb l'anglès durant les vacances de Setmana Santa i l'estiu.

  Inscriu al teu fill ara!

Les Fun Weeks utilitza la metodologia d'aprenentatge de Kids&Us i les activitats es fan 100% en anglès que permeten que nens i nenes es diverteixin i aprenguin amb un mètode natural d'aprenentatge.

 

Les Fun Weeks es poden cursar al centre del carrer de Cervantes, 108-110 i al del carrer de Lluís Ribas, 15, i estan pensades perquè cada setmana els alumnes se submergim en un món nou a través d'històries diferents per a cada grup d'edat, especialment creades per facilitar l'adquisició de l'idioma.

Les classes es fan amb un màxim de 10 nens per professor per assegurar el tracte individualitzat i optimitzar els resultats de l'aprenentatge. 

Els horaris de les Fun Weeks

Les Fun Weeks de pasqua se celebraran del 3 al 6 d'abril de 9 a 13 h, tot i que s'oferirà servei de permanència a partir de les 8.30 h, i fins a les 13:30 h. A banda, Kids&Us també oferirà opció de menjador pr a recollir els infants fins a les 15 h o tot el dia fins a les 17 h.