L’artista rubinenca Maruja Gracia inaugura “Formes i colors” a l’Antiga Estació

La mostra, que aplega més d’una vintena d’escultures i quatre quadres, es podrà visitar fins al 20 d’abril a l’espai expositiu municipal

La temporada de l’Espai Expositiu Antiga Estació s’ha obert aquest dijous amb la inauguració de Formes i colors, de l’artista rubinenca Maruja Gracia. La mostra reuneix més d’una vintena d’escultures i quatre quadres que ens endinsen en l’estil de l’autora, caracteritzat per les línies corbes i la gran diversitat de materials.

Les seves figures en tècnica mixta i els seus acrílics sobre llenç recreen tot tipus de motius, des d’elements de la natura com el mar o la sorra fins a figures humanes en diferents estats vitals, com poden ser la maternitat o la vellesa.

Maruja Gracia va estudiar pintura a l’Escola Massana i, posteriorment, es va enamorar de l’escultura a l’Escola d’Art i Disseny edRa, on va ser alumna de l'artista Pep Borràs. Des de llavors, aquesta és la disciplina que més li agrada per expressar-se artísticament i que conforma el gruix de la seva obra: peces que es mouen entre la figuració i l'abstracció, i que en funció del material emprat es presenten nues o plenes de color.

Formes i colors es podrà visitar fins al 20 d’abril a l’Espai Expositiu Antiga Estació. La sala obre els dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h; i els dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.