L'ASAV fa una crida urgent per recaptar aliments bàsics

Els veïns i veïnes de Rubí poden fer les seves aportacions directament a la seu de l'associació, al carrer Lumière nº 7

L'ASAV Rubí, Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal, ha demanat ajuda per poder continuar abastint amb aliments i articles d'higiene de primera necessitat a les 139 famílies sense recursos que són beneficiàries de la seva entitat. ASAV assegura que com que a inicis d'any el Programa del Fons Europeu d'Ajuda a les persones desfavorides (FEAD) retallava el seu ajut anual a la meitat, i a més excloïa dels aliments donats la llet i l'oli, necessiten urgentment la solidaritat dels rubinencs per aconseguir aliments i productes bàsics.

Els productes que necessiten són: tomàquet fregit, fideus, caldo, pasta de sopa, arròs, pasta (macarrons, espaguetis...), llegums cuits, conserves, farina, sucs, galetes, llet, potitos per nadons i bolquers de les talles 5 i 6. Els veïns i veïnes de Rubí poden fer les seves aportacions directament a la seu de l'associació, al carrer Lumière,7, de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 15.00 hores. Les empreses que vulguin participar han de contactar directament amb ASAV al telèfon 931 708 41 o mitjançant e-mail a asavrubi@gmail.com, per tal d'organitzar la recollida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.