L'Associació d'Escacs Rubinenca torna amb una nova edició de l'Obert de tardor

El campionat s'emmarca dins de la segona edició del Mini-Circuit Territorial de Barcelona

L'Associació d'Escacs Rubinenca torna amb segona edició de l'Obert de tardor a partir del 22 de setembre, i que s'allargarà durant nou setmanes. El torneig consisteix en una ronda setmanal a partir de les 21:30h a l'Espai Cultural Francesc Alujas, situat al carrer de la Justícia número 6 a Rubí.

El campionat s'emmarca dins de la segona edició del Mini-Circuit Territorial de Barcelona. Des de l'associació, afirmen que aquesta iniciativa "és un bon impuls per als joves jugadors de l'escola i un bon entrenament per les dues competicions que s'hauran d'afrontar en els pròxims mesos." A més, també esperen que el torneig sigui un èxit de participació, fent una crida a interessats i interessades de totes les edats.

La inscripció general és de 35€; per a persones de més de 60 anys, socis de l'A.E.Rubinenca i jugadors amb minusvàlua és de 25 € i, per a menors de 16 anys , és de 20€. A més, el torneig també compta amb diversos premis: el guanyador s'emportarà 250€, el segon 150€ i el tercer 100€; tots tres també amb un trofeu. Per altra banda, el quart rebrà 70€ i el cinquè, 50€. Per a apuntar-se, es pot fer a través d'email escacsrubi@gmail.com o per whatsapp 658 844 428.

Les dates s'estendran durant dos mesos, on els dies són: 22 i 29 de setembre; 6, 20 i 27 d'octubre; i 3, 10, 17 i 24 de novembre. La iniciativa té el suport de l'Ajuntament de Rubí i de diversos comerços i entitats de la ciutat.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.