L'Associació de Pessebristes inaugura els "Camins de pessebre" a l'entorn natural de Rubí

S'ha col·locat més d'una desena de pessebres a diferents punts verds de Rubí perquè la ciutadania els pugui descobrir durant les seves passejades

L'Associació de Pessebristes de Rubí ha col·locat més d'una desena de pessebres a diferents punts de l'entorn natural de Rubí perquè la ciutadania els pugui descobrir durant les seves passejades. El diumenge 10 de desembre les 10h a l'era de Ca n'Oriol, l'associació ha organitzat un itinerari obert a tothom per a descobrir les seves obres situades al Camí de Ca n'Oriol i el Torrent dels Alous.

A l'acte han assistit més d'una cinquantena d'assistents, que ha comptat amb representació del govern municipal, i han fet un recorregut per aquest indret de Rubí. Abans d'iniciar la caminada, l'associació junt amb el Centre d'Estudis Rubinencs han parlat sobre la història dels pessebres i la seva relació amb Sant Francesc d'Assís. Els organitzadors han parlat sobres les dues rutes de pessebres que han instal·lat aquest any i, a més, han fet públic que són els encarregats de fer el pessebre de la Basílica de Montserrat.

A l'acte han assistit més d'una cinquantena d'assistents, que ha comptat amb representació del govern municipal. Foto: P.S.

A l'acte han assistit més d'una cinquantena d'assistents, que ha comptat amb representació del govern municipal. Foto: P.S.

 

D'altra banda, al mirador del Camí de Can Tiraires, s'ha posat el pessebre que marca l'inici del recorregut. A la seva col·locació, s'ha cantat un parell de nadales, com la del Fum, fum, fum, i ha comptat amb la intervenció del recitari popular. També ha parlat el regidor, Rafael Güeto, per a destacar la gran feina de l'associació a Rubí i totes les setmanes de treball que els ha portat a fer aquesta iniciativa.

Tots els assistents han gaudit d'un pica-pica i d'una jornada amb molt esperit nadalenc i germanor. 

Més info: FOTOS | El Torrent dels Alous s'omple de pessebres

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.