Baixada de les temperatures i cel majorment assolellat durant tota la setmana

Les previsions diuen que les temperatures tornaran a ser més pròpies de l'estació i que pot ser algun dia puguin haver-hi precipitacions

Baixada de les temperatures i cel majorment assolellat durant tota la setmana del 20 al 26 de novembre a Rubí. Les previsions diuen que les temperatures tornaran a ser més pròpies de l'estació i que pot ser algun dia puguin haver-hi precipitacions, encara que predomini el sol la resta de dies.

El dilluns 20 la mínima serà de 9ºC i la màxima de 20ºC. Serà un dels dies més calorosos de la setmana, ja que dimarts la més baixa es mantindrà i la més alta se situarà en els 18ºC. A més, els pronòstics marquen que pot haver-hi pluja a primera hora del matí, encara que durarà poc temps i tornarà a sortir el sol.

El dimecres 22 les temperatures es mantindran bastant estables, i només baixarà la mínima als 7ºC i la màxima es mantindrà com el dia anterior. Per altra banda, el dijous ja es començarà a notar més el fred, ja que la més baixa serà de 4ºC i la màxima serà de 15ºC. El cel assolellat calmarà aquesta sensació d'un dia propi d'hivern.

Finalment, al divendres se situaran les temperatures estables respecte al dijous, i el dissabte 25 la mínima serà de 6ºC i la màxima de 17ºC, i diumenge, de 5ºC i 15ºC, respectivament. Durant tots aquests dies, el sol predominarà a tota la franja horària.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.