El Bòjum sortirà per Festa Major amb més ganes que mai

Es presentarà el documental "Bòjum la petjada d'en Bòdum" el dimecres 29 de juny en el Celler

Aquesta Festa Major, tenint en compte que l’any passat el Bòjum només va poder ser vist en el seguici estàtic del Celler, l’elefant blau de Les Anades d’Olla està disposat a sortir al carrer amb més ganes que mai.

El Bòjum participarà en el seguici de les festes de Sant Pere del pròxim dimarts 28 de juny a les 19 h i l'endemà, dimecres 29 de juny, serà possible veure el documental sobre aquesta gran i dolça bèstia blava a la sala Tremuja del Celler. La projecció audiovisual, sota el títol: "Bòjum la petjada d'en Bòdum" es podrà veure en dos passis, un primer a les 19 h i un segon a les 21 h. De moment, ja és possible veure el tràiler. 

El divendres 1 de juliol, el Bòjum participarà en un correfoc amb el grup de percussió Beirao a les 22 h i les colles de diables, en un recorregut que començarà al carrer Torrijos.

El diumenge 3 de juliol, la bèstia blava participarà en un correaigües, a les 11:30 h a la plaça Onze de Setembre, juntament amb els Mamuts de Viladecans. 

Des de Les Anades d'Olla adverteixen que aquesta Festa Major el Bòjum "està molt golfo i us donarà xarop de canya". 

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.