contingut promocionat
Policlinic Rubí B

 

'Boosters', la tendència d'aquesta primavera per recuperar la bellesa facial

Les mascaretes i l'hivern produeixen una doble agressió a la nostra pell

Si comences a veure en el teu cutis els efectes de l'ús continuat de les mascaretes i els estralls que provoca a la pell el fred de l'hivern, és hora de posar-hi fi. La nostra pell ha de reparar-se i preparar-se per rebre la primavera. Els metges de Policlínic Rubí coincideixen que, aquesta primavera, seran tendència els tractaments mèdics estètics amb boosters o estimuladors facials.

 

banner

 

Aquests tractaments reparadors cel·lulars estan dissenyats per rescatar la nostra pell i proporcionar-li un efecte de rejoveniment flash, tornant-la més radiant, lluminosa i tersa.

Un dels boosters per excel·lència és el Profhilo, que té l'avantatge de ser de doble acció:

  • D'una banda, hidrata la pell de dins cap a fora pel seu contingut en àcid hialurònic intel·ligent de gran puresa que combina alt i baix pes molecular; el que també li permet actuar com a depurador de radicals lliures i suavitzar arrugues fines.
  • D'altra banda, un còctel d'ingredients d'alliberament lent estimula la producció de col·lagen i elastina proporcionant-nos tonicitat, redensificació i fermesa a la pell. Una acció bio-revitalitzadora que es tradueix en un aspecte més jove.

 

Indicat per al rejoveniment facial i també en altres àrees com el coll, l'escot i les mans, Profhilo és el booster per excel·lència que rescatarà la pell proporcionant-nos uns resultats totalment naturals, sense alterar la fisonomia, ja que no dóna volum a la zona.

Encara que el booster té efectes immediatament, cap als quinze dies després és quan el resultat és més evident.


Per què és important el col·lagen i l'elastina en el rejoveniment?

El col·lagen és la proteïna que sosté la pell i compon la major part de la nostra dermis. La seva manca provoca una falta de fermesa i la consegüent aparició de flacciditat. Igual que el col·lagen l'elastina també és una proteïna i com el seu nom indica és l'encarregada de la flexibilitat i elasticitat del teixit, tot gràcies a la seva capacitat d'estirament.

És a partir dels 25 anys quan el nostre organisme disminueix la producció de col·lagen i d'elastina i durant la menopausa encara s'alenteix més a causa de la reducció de producció d'estrògens.


Unitat de Medicina estètica de Policlínic Rubí

Carrer de Pere Esmendia, 25

Demana cita prèvia on-line a Rubí 

T. 93 515 39 99

E-mail: info@grup-policlinic.com

Més informació