Ca n'Oriol i el 25 de Setembre celebren les festes de barri aquest cap de setmana

Les festes  Ca n'Oriol tindran lloc el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny i la del 25 de Setembre s'allargarà també el diumenge 2 de juny

Amb l'arribada del bon temps, comencen a fer-se les festes dels barris de la ciutat organitzades per les seves associacions de veïns. Aquest cap de setmana, la ciutat tindrà una doble cita amb els barris de Ca n'Oriol i el 25 de Setembre. Les festes  Ca n'Oriol tindran lloc el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny i la del 25 de Setembre s'allargarà també el diumenge 2 de juny.

Ca n'Oriol

Les festes engegaran el divendres 31 a les 18h amb el pregó a càrrec de les directores de l'IE Teresa Altet i del CEE Ca n'Oriol amb motiu del seu 40è aniversari i del 20è aniversari, respectivament, i de l'historiador Jaume Parras.

Cap a les 18:30h la festa continuarà amb les tradicionals actuacions dels grups de l'AV Ca n'Oriol i entitats convidades, amb especial menció a les cantants Lucía Gámez i Alba Flores. A la mateixa hora també hi haurà una exposició de pintura al Centre Cívic de Ca n'Oriol. Les nits aniran a càrrec de Rubí Rock, divendres a partir de les 22.00h hi haurà l'actuació de "Hard Nois" i "Sin City". A més, l'entitat rubinenca oferirà el servei de bar. Tots els concerts i actuacions del divendres a la tarda es faran a la plaça de Ca n'Oriol.

Dissabte comença a les 9h amb una melé de petanca i una matinal infantil amb diverses activitats a les 11h. A les 13h els veïns podran gaudir del concurs de truites. Pel que fa a la tarda tindrà lloc la Trobada Gegantera a partir de les 17h, la mostra de cultura popular a les 19h i l'actuació de Nangel a les 20h. A les 21h es podrà seguir la final de la Champions League a la pl. de Ca n'Oriol. La nit anirà de nou a càrrec de Rubí Rock, que organitza el concert de Breaking Band a les 23:30h.

Cartell Festa Ca n'Oriol 2024

Cartell Festa Ca n'Oriol 2024

 

25 de Setembre

Aquest any, i a causa de la simultaneïtat de les dues festes, la fira d'atraccions només estarà present en el barri del 25 de setembre. Les atraccions estaran obertes el divendres de 18 a 3h, el dissabte de 17 a 3h i el diumenge de 17 a 23:30h.

Les festes començaran a les 20h amb el pregó, que en teoria s'encarregava l'alcaldessa, però no podrà assistir i ho farà la persona que designi. A la tarda hi haurà espectacles varis. El dissabte començarà amb un campionat de petanca i la nit serà amenitzada per l'orquestra Pentagrama. El diumenge serà un dia dedicat als més petits amb una xocolatada al matí i diversos shows i espectacles i animacions infantils.

divendres 31 de maig

 • 18h a 3h fira d'atraccions
 • 19:30h Cercavila Tronats del Tabal
 • 20h Pregó
 • 20:15h Ukulele a càrrec d'alumnes de l'escola 25 de setembre.
 • 22h Espectacles variats

 

Dissabte 1 de juny

 • 9h Campionat de petanca
 • 17h a 3h Fira d'atraccions
 • 22h Orquestra Pentagrama

 

Diumenge 2 de juny

 • 11h Xocolatada amb xurros
 • 12h Espectacle d'animació infantil
 • 17 a 23:30h Fira d'atraccions
 • 18h Espectacles variats
 • 20:30h Divershow amb la patrulla canina

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.