El CAP Mútua de Rubí, el pitjor valorat per la ciutadania

El CAP Mútua de Rubí és el pitjor valorat de la ciutat i es troba entre els pitjors valorats de Catalunya

El Departament de salut ha fet un seguit d'enquestes ciutadanes per valorar la satisfacció de la població vers els Centres d'Atenció Primària. En el cas de Rubí, el que ha sortit pitjor parat ha sigut el CAP de Mútua Terrassa, amb una nota de 5,49 sobre 10.

Aquest centre, però, no és només el pitjor valorat de la ciutat, sinó que es troba entre les notes més baixes de Catalunya, concretament la sisena més baixa de les 370 àrees analitzades i la segona més baixa de la Zona Barcelona Metropolità Nord, només superada pel CAP de Polinyà i Sentmenat amb un 4,81. Aquesta insatisfacció amb el centre no ha estat sempre així, ja que en la mateixa enquesta realitzada l'any 2021 aquest mateix CAP obtenia una nota de 6,11, i al 2018 de 7,18.

El CAP Sant Genís i l'Antón Borja aproven amb un notable, amb un 7,60 i un 7,36 respectivament. En aquests casos, s'han mantingut bastant estables durant els anys.

Com ja explicaven alguns membres de Rubí Sanitat al TOT fa unes setmanes, consideren que des de l'inici, la gestió del CAP Mútua no va ser la idònia. "Ens van comunicar d'un dia per l'altre que ho obrien i ens vam adonar que tenia moltes mancances. Una d'elles, és que no té pediatria les 24h, només el servei de rajos X. Diuen que hi ha un metge polivalent per a tothom i falten molts especialistes".

Més info: Rubí Sanitat: "L'atenció primària ha empitjorat molt en els últims anys"

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.