El CAP de Sant Genís tornarà a ser punt de vacunació massiu contra la Covid-19

Hi haurà 13 punts de vacunació a la Regió Metropolitana Nord, vuit al Vallès Occidental

El CAP de Sant Genís tornarà a ser punt de vacunació contra la Covid-19 a partir del 12 de desembre. La Regió Sanitària Metropolitana Nord, en el marc de la nova fase de vacunació anunciada avui pel Departament de Salut, disposa d’un total de 13 punts de vacunació poblacional, amb vuit punts al Vallès Occidental.

Les persones de més de 65 anys i les persones vacunades amb Jansenn ja poden demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat per rebre la dosi addicional de la vacuna contra la Covid-19 en qualsevol d’aquests punts. També s’hi vacunarà els majors de 12 anys que hagin de posar-se una primera o segona dosi, preferiblement amb cita prèvia.

El CAP de Sant Genís es troba carrer Miquel Mumany, 11-19. de Rubí i estarà obert els caps de setmana a partir del 12 de desembre. La vacunació anirà a càrrec de professionals de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, de Mútua Terrassa i del Consorci Sanitari de Terrassa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.