El Casal Cívic inaugura les noves pistes de petanca

L'Ajuntament ha assumit la renovació de les pistes i la remodelació del jardí

Fa uns mesos el president l'Associació de Gent Gran de Rubí, Rafael Rusiñol, comunicava al TOT les seves demandes i queixes vers l'adequació del Casal Cívic, on el terra del jardí estava en mal estat i les pistes de petanca no es podien fer servir pel seu deteriorament, entre d'altres. Ara, l'Ajuntament s'ha fet càrrec de la remodelació del jardí i la renovació de les pistes. Amb aquest motiu des de l'Associació de Gent Gran faran una festa d'inauguració el dimarts 27 de febrer a les 16:30h.

L'any passat, l'Ajuntament es va comprometre a assumir les despeses d'aquesta renovació de la zona, tot i no ser de la seva competència, després de mesos d'insistència de l'Associació. "Volem agrair la implicació de l'Ajuntament en l'adequació d'aquest espai", ha declarat Rusiñol. A la festa d'inauguració assistirà l'alcaldessa i hi haurà actuacions musicals del grup de Sevillanes, del de la Rondalla i de la Tuna de Rubí.

Durant aquest any també tenen programat diferents activitats com la celebració del dia del soci, les festes de primavera o la participació en la Fira Gran, una fira de Gent Gran que es fa a l'Hospitalet, amb el grup de Cant Coral, el de les Sevillanes i el de la Rondalla.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.