El CEE Ca n'Oriol celebra el seu 20è aniversari amb diverses activitats

L'esdeveniment ha començat a les 10:30h amb una marxa acompanyada dels Gegants

El Centre Educació Especial Ca n'Oriol ha celebrat el seu 20è aniversari amb diverses activitats. Encara que el la segonda dècada des del seu naixement la van fer l'any passat, el dissabte 4 de maig ha sigut el dia escollit per a fer aquesta festa de germanor. La programació d'activitats i tallers ha sigut molt variada. A les 10:30h s'ha fet una marxa per Rubí acompanyada dels Gegants. La sortida ha sigut des de la plaça Catalunya fins el carrer Granada.  

A les 11:30 s'ha donat el tret de sortida de la resta de la programació, amb la creació del mural de Rubí Solidari i les paradetes de menjar, clauers i sabons. A més, també n'hi hagut música i ball a càrrec de Juanma Barrio. El centre educatiu ha cantat la seva pròpia cançó per a celebrar aquest aniversari, que ha sumat a pares, mares alumnes i professorat. També s'ha fet l'entrega de medalles i una animació a càrrec de "Circ de butxaca".

El CEE Ca n'Oriol ha celebrat el seu 20è aniversario. Foto: Redacció

El CEE Ca n'Oriol ha celebrat el seu 20è aniversario. Foto: Redacció

La jornada ha sigut un gran encert per a festejar aquest data tan important per al CEE i les seves families. Tothom ha col·laborat en crear un ambient divertit i alegre

L'esdeviment ha finalitzat amb un vermut a les 14h

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.