Cinc homes i dues dones han començat com a policies locals a Rubí aquest agost

Abans de la seva incorporació com a funcionaris de carrera, realitzaran un any de pràctiques

Cinc homes i dues dones han començat la seva tasca com a Policia local a Rubí aquest agost. Els nous efectius ja han superat la formació acadèmica i ara han entrat a formar part del cos, on realitzaran un any de pràctiques, abans de la seva incorporació com a funcionaris de carrera.

Aquest dilluns, l'alcaldessa de Rubí, Ana Maria Martínez i la regidora de Seguretat, Marta Oliva, han donat la benvinguda als agents en un acte a la sala de plens de l’Ajuntament, en presència del cap del cos, Oriol Sánchez, i una agent incorporada en el 2021. 

D'altra banda, el consistori recorda que està en marxa el procés per a la selecció de cinc nou membres del cos. Al juny van tenir lloc les proves d’accés on s’hi van presentar 180 persones. Actualment, les cinc persones que van superar les proves d’accés al procés selectius estan a l’espera d’ingressar, al gener, a l’Escola de Policia de Catalunya.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació