La ciutadania redescobreix els espais verds de Rubí

Des del passat 2 de maig, els rubinencs poden sortir a passejar o fer esport en dues franges horàries: de 6 a 10 h, i de 20 a 23 h

Corrent, passejant, en bicicleta, amb el gos o inclús amb els pals per practicar marxa nòrdica. El  fet de no poder moure’s més enllà del mateix municipi durant la primera fase de la desescalada ha propiciat que molts rubinencs redescobreixin els espais verds de la ciutat.

L'entorn natural de Can Balasc. FOTO: Redacció  

 

L’entorn de Can Balasc, els camps de Can Serrafossà, el bosc entre Can Ximelis i Sant Genís, el camí del Torrent dels Alous, la zona de Can Xercavins, la infinitat de rutes que surten des de Can Roig, o el concorregut parc de Ca n’Oriol, han estat durant aquests dies la vàlvula d’escapament de gran part de la ciutadania.

 

Durant els darrers dies s’ha pogut veure un nombre elevat de persones caminat o fent esport per zones verdes de la ciutat que no estaven habitualment tan freqüentats. A partir de demà però, Rubí, com a regió pertanyent a l’àrea metropolitana nord de Barcelona, entra en la fase 1, amb la qual cosa es podran reobrir bars i terrasses amb restriccions. Els pròxims dies ens permetran comprovar si l’afluència de persones a l’entorn natural de la ciutat es manté o disminueix.

Més info: Rubí passa a la fase 1 de la desescalada

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.