Una classe més confinada eleva a 129 els alumnes en quarantena a Rubí

Tendència a l'alça generalitzada dels grups escolars confinats a tot Catalunya

El nombre d'alumnes aïllats per un cas de Covid-19 augmenta a Rubí amb un grup bombolla més confinat, la qual cosa eleva fins a 129 els alumnes en total que es troben en quarentena.

Són les dades facilitades per l'Ajuntament de Rubí, que indica que l'escola 25 de Setembre ha hagut de confinar 23 alumnes de primària. També hi ha 26 alumnes de primària l'escola Joan Maragall, un de batxillerat de l'institut l'Estatut, 24 de primària del Teresa Altet, 35 de primària de la Torre de la Llebre, que també té un docent confinat, i 20 infants de la llar privada Snoopy, que estaria tancada completament. 

Segons informa el consistori, es preveu que els alumnes aïllats pel virus acabin la quarentena entre el 27 de novembre i el 2 de desembre.

Cal recordar que tot i que hi ha més d'un centenar d'alumnes confinats a causa del virus, a Rubí hi ha 10.000 joves i infants en edat escolar.

 

A la resta de Catalunya, també hi ha una tendència a l'alça generalitzada dels grups escolars confinats. 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.