La colla gegantera de Ca n'Oriol visita el monestir de Santa Creus

Van viatjar al municipi per celebrar la Trobada Gegantera de la Fira de Santa Llúcia, organitzada per l'associació "El Poble en va ple"

Els gegantons Teresina i Oriol i els capgrossos Neus i Àvia Núria del barri de Ca n'Oriol, van visitar el Monestir de Santes Creus, situat a la província de Tarragona, el dissabte 9 de desembre, per celebrar la Trobada Gegantera de la Fira de Santa Llúcia, organitzada per l'associació "El Poble en va ple".

Els actes van començar a les 10 h, amb la plantada al Casalot i l'esmorzar; a les 11 h van sortir les figures en cercavila que van concloure a la plaça de Sant Bernat, davant del portal del Monestir, on posteriorment van realitzar els balls protocol·laris i l'entrega de recordatoris. A la trobada van participar les colles de les Borges Blanques, Calafell, El Sarral, Alcover, Unió Anelles de la Flama de Valls, Aiguamúrcia, Masllorenç, La Riba, Puigpelat i els amfitrions.

Un cop finalitzat els actes, els geganters van aprofitar per fer un dinar de germanor de final de temporada.

La pròxima activitat dels gegants de Ca n'Oriol i última del 2023, serà dissabte 16, amb la Fira de Santa Llúcia a la plaça de Ca n'Oriol, on hi haurà actes per la Marató de TV3, actuacions i paradetes (10 a 14 h).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.