Comença l'asfaltatge de la carretera d'Ullastrell, entre Collbató i Encantats

El termini previst per a l'execució de les obres és de cinc dies, entre el 2 i el 7 de maig

Avui s'inicien les obres de reparació i adequació de l'asfalt d'un tram de la carretera d'Ullastrell, entre el carrer de Collbató (sud) i el carrer Encantats (nord) i també es crearà un pas elevat al carrer Banyoles. El termini previst per a l'execució de les obres és de cinc dies, entre el 2 i el 7 de maig.

Mentre durin els treballs d'asfaltatge, el trànsit en sentit nord de la Carretera d'Ullastrell s'haurà de desviar pel carrer Encantats i això implicarà desplaçar provisionalment dues parades d'autobús en els dos sentits de la circulació. La ciutadania trobarà indicacions dels emplaçaments temporals de les parades a les ubicacions habituals. La circulació en sentit sud continuarà oberta, donant pas alternatiu als vehicles.

El tram de reparació de la carretera d'Ullastrell té 775 metres i coincideix amb el carrer dels Encantats, paral·lel a la carretera d'Ullastrell entre els números 340 i 434. El tram a reparar del carrer Banyoles té una longitud de 8 metres i es troba davant del número 21 del carrer fent cantonada amb el carrer de Bellpuig.

Les obres, que s'emmarquen en el Pla d'Asfaltatge de les Urbanitzacions, permetran millorar l'estat de l'asfalt a la via pública en aquest punt d'accés a les urbanitzacions que s'ha degradat amb el pas del temps.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.