Comencen la 2a i 3a fase de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable a Can Vallhonrat

La inversió completa preveu la renovació de la xarxa de tot el barri, que s'ha dividit en quatre fases

La setmana vinent és previst que s'iniciï la segona i tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable de la urbanització de Can Vallhonrat, després que ja s'hagi dut a terme la primera fase. Els treballs contemplen la renovació d’instal·lacions, adequant el material de la xarxa, incorporant vàlvules de sectorització i renovant els hidrants, entre altres. La inversió completa preveu la renovació de la xarxa de tot el barri, però donada la magnitud del projecte, l'actuació s'ha dividit en 4 fases, que es van executant consecutivament.

Aquest dilluns que ve començaran les obres, que s'executarà des del carrer Compositor Granados en direcció est. El termini d'execució és de 7 mesos i, per tant, es preveu que finalitzin a la tardor d'enguany.

En termes generals, les obres es duen a terme sense necessitat de tallar cap carrer i deixant lliure l'entrada i sortida als habitatges. Només en moments puntuals, en què s'hagi d'actuar als encreuaments de determinats carrers, per exemple, caldrà tallar el trànsit o limitar els accessos. Aquestes afectacions s'aniran comunicant a mesura que avancin els treballs.

Aquesta obra està contemplada en el Pla d'inversions del Servei d'Abastament d'Aigua 2022-2023 i serà executada en el marc de la concessió del servei a AGBAR. El projecte complet té un pressupost d'1.684.881,98 d'euros. Les fases 2 i 3 ascendeixen a 816.560,27 euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.