Comencen les obres de renovació del carrer Cadmo

La finalitat és poder arreglar el col·lector i reurbanitzar la via

A principis d'aquesta setmana han començat les obres de millora del carrer Cadmo per a renovar el col·lector i reurbanitzar la via. La part on es concentra el treball de transformació és entre el carrer Joaquim Blume i el carrer Prat de la Riba. L'objectiu d'aquesta feina és poder millorar la circulació dels vianants per aquest tram cèntric, i alhora poder fer altres tasques que suposa un temps considerat d'obres. La reurbanització és finançada pels fons Next Generation de la Unió Europea. 

D'aquesta manera, el pas dels ciutadans per aquest carrer serà més accessible i li guanyarà espai als cotxes. Així, s'ampliaran les voreres i es millorarà el paviment d'aquestes. L'Ajuntament té com a objectiu poder acabar aquestes obres dintre de tres o quatre mesos i així poder ocasionar les menors molèsties possibles als veïns i els vehicles que es puguin veure afectats. Les línies d'autobusos L1, L3, L4 i L5 són les que varien el seu recorregut a causa d'aquesta situació excepcional.

Per altra banda, la renovació del col·lector es fa gràcies a la col·laboració d'Agbar amb el consistori. El finançament d'aquesta iniciativa és d'1 milió d'euros i el procés s'allargarà més de mig any. La finalitat d'aquest projecte és renovar gran part del clavegueram de la zona de forma sostenible, utilitzant materials reciclats per no deixar un gran impacte ecològic. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.