Comencen les obres de la rotonda del camí de Ca n’Oriol

Les obres tenen una durada prevista de tres mesos i estan subvencionades pels fons europeus Next Generation

L'Ajuntament de Rubí informa que ha iniciat les obres de millora de la rotonda del camí de Ca n’Oriol aquest dilluns. 

A banda de la intervenció a la calçada i a les voreres, l’actuació també recull la implantació i renovació de diversos serveis, com ara la instal·lació de reixes per a la intercepció de les aigües pluvials superficials a la rotonda, amb l’objectiu de retirar-les dels passos de vianants; la redistribució dels punts de llum, i dotar la rotonda d’un sistema de reg per degoteig.

El projecte preveu el trasplantament de la palmera existent a la rotonda i la plantació d'una altra palmera de grans dimensions a la nova rotonda, així com sis tarongers al perímetre. També es col·locaran elements de mobiliari urbà, com papereres i bancs.

Durant el decurs de les obres es produiran diversos desviaments de trànsit, que des del consistori s’aniran comunicant a mesura que avancin els treballs.

La intervenció l’executa l’empresa Asfaltos Barcino SL per un import de 174.000 euros i amb un termini previst d’execució de tres mesos. Aquesta és una de les actuacions incloses al projecte de millora de l'accessibilitat de la xarxa bàsica de vianants, subvencionat amb els fons Next Generation.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.