Els comerços ja poden adherir-se a la campanya 'Rubí s'ho val'

La clientela podrà adquirir els vals els dies 04 i 12 de desembre

L'Ajuntament de Rubí i la Cambra de Comerç de Terrassa amb la finalitat de facilitar i fomentar la compra al comerç urbà i l'adquisició de serveis a petites empreses del municipi, promouen la campanya 'Rubí s'ho Val' per reactivar el comerç local.

La campanya permet als rubinencs aconseguir vals de consum dipositant una part del seu valor i bescanviar-los a comerços locals.

La clientela podrà adquirir vals de compra per un import de 10 € per la meitat del seu valor els dies 4 de desembre i el 12 de desembre de 2023 i bescanviar els vals des del 4 de desembre del 2023 fins al 5 de gener del 2024, ambdós inclosos, o fins a exhaurir existències.

Els comerços locals que vulguin adherir-se hauran de formalitzar la seva petició d'adhesió al programa de vals de consum a través de la plataforma informàtica del programa, entre el 20 de novembre de 2023 i el 5 de gener de 2024.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.