Ja es coneix el calendari de la preinscripció escolar per al curs 22-23

El curs començarà el 5 de setembre i la preinscripció escolar es farà entre els mesos de març i maig

El Departament d’Educació de la Generalitat ha donat a conèixer el calendari provisional per al procés de preinscripció per al curs escolar 2022-2023, que enguany començarà abans: el 5 de setembre per a infantil i primària i el 7 per a l'ESO, batxillerat i FP.

Durant el setembre hi haurà jornada reduïda a infantil i primària i hi haurà un dia més de vacances de Nadal i un dia extra de lliure disposició (es passarà de tres a quatre dies). D'aquesta forma, la reorganització del calendari escolar no suposarà un increment d'hores lectives.

L'Ajuntament informa que les famílies que hagin de formalitzar la preinscripció escolar dels seus fills trobaran tota la informació sobre les diferents escoles i instituts de Rubí a través de la Guia de l’educació 2022-2023.

Preinscripció entre març, abril i maig

El període de preinscripció per al curs 2022-2023 establert pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya de forma provisional se centrarà al març per a l’educació infantil de segon cicle, l’educació primària i l’educació secundària obligatòria. Per al batxillerat, els cicles formatius professionals de grau mitjà serà a l’abril. I per als cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà i els cicles de formació professional de grau superior serà al maig.

El calendari previst és:

  • Educació infantil de segon cicle i educació primària del 7 al 21 de març de 2022.
  • Educació secundària obligatòria del 9 al 21 de març de 2022.
  • Batxillerat del 20 al 26 d'abril de 2022
  • Cicles de formació professional de grau mitjà
    • Alumnat amb continuïtat d'escolarització (en general, que cursa quart d'ESO en l'actualitat): del 20 al 26 d'abril
    • Resta d'alumnat: del 17 al 23 de maig
  • Cicles d'arts plàstiques i disseny de grau mitjà del 17 al 23 de maig
  • Cicles de formació professional i d'arts plàstiques i disseny de grau superior del 25 al 31 de maig.

D’altra banda, el consistori anuncia ques famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys que tindrà lloc el 2 de març a les 18 h. La sessió serà en línia i anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi en aquest enllaç.

Jornades de portes obertes

Paral·lelament, les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin conèixer els diversos centres, els seus projectes educatius, els seus equips professionals, les seves instal·lacions, etc.

Els horaris i dies de portes obertes a escoles i instituts de la ciutat es pot consultar a: Portes Obertes 2022 – 2023 del web municipal. A l’espai web de dedicat a la preinscripció escolar, les famílies també hi trobaran el plànol de les zones escolars i un cercador per consultar els centres educatius a partir de l’adreça familiar.

A més, per a consultes relacionades amb el procés  de preinscripció escolar del curs 2022-2023,  l’Oficina Municipal d’Escolarització rebrà consultes a trevés del correu electrònic ome@ajrubi.cat  o al telèfon 935 887 000 (ext 6369).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.