Coneix com pots ajudar a la lluita contra la Covid-19 activant la factura digital de Sorea

Per cada usuari que activi la facturació digital, Sorea donarà un euro per l’assaig clínic #JoEmCorono

L'empresa Sorea, que gestiona els serveis relacionats amb el Cicle Integral de l'Aigua a Sant Cugat i a moltes altres poblacions catalanes, continua amb la seva lluita per fer front a l'actual crisi sanitària alhora que fomenta la conscienciació ambiental. És per això, que la companyia vol conscienciar als seus usuaris perquè activin la factura digital i gaudeixin dels següents beneficis que això comporta:

 
  • Col·laborar en la lluita contra la Covid-19: La companyia donarà un euro a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol per cada usuari que activi la seva factura digital. La iniciativa té l’objectiu de definir fàrmacs per tractar als infectats de la Covid-19 i prevenir els contagis. Actualment, a Catalunya hi ha 1 milió de persones que encara tenen la factura d'aigua en paper i la companyia pretén donar un impuls a tots ells per ajudar a la crisi sanitària.

 

Sorea factura digital B

 

  • Protegir el medi ambient. Actualment, la companyia abasteix d'aigua a moltes llars de Catalunya. Eliminant les factures, Sorea pretén reduir l'impacte mediambiental que suposa la producció de gairebé 1 milió de factures en paper. Una mesura de Sorea per conscienciar als seus usuaris sobre el consum innecessari de paper i la generació de residus, ja que tenen un impacte directe en la sostenibilitat del planeta.

 

  • Més immediatesa. L’usuari rebrà la seva factura abans que se li faci el càrrec.

 

  • Major accessibilitat. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre les factures i la seva correspondència al seu correu electrònic. D’aquesta manera, a més, la comunicació és més efectiva i immediata.


Una aposta de Sorea per acostar-se als seus usuaris i facilitar-los poder consultar i gestionar les seves factures des de qualsevol lloc, de manera ràpida i fàcil, col·laborant en l'actual crisi sanitària i protegint en tot moment el medi ambient. Un petit gest a l'accés de tothom que suposa grans canvis pel planeta Terra.