Coneix tota la formació subvencionada de Rubí Forma dirigida especialment a persones desocupades

El servei municipal ofereix 11 certificats de professionalitat i dues especialitats formatives

Rubí Forma oferta 6.510 hores de formació subvencionada dirigida especialment a persones aturades. L'Ajuntament de Rubí ofereix 11 certificats de professionalitat i dues especialitats formatives, en el marc del programa Formació d'Oferta d'Accions Prioritàries (FOAP). La majoria de les propostes són dirigides a persones desocupades de més de 16 anys inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). No obstant això, fins a un 30% dels participants poden ser persones en actiu.

Aquesta iniciativa té com a finalitat millorar la captació i la qualificació professional de l'alumnat, a part d'afavorir la inserció laboral de la gent que s'inscrigui.

Tots els requisits s'hauran d'acreditar documentalment. Si no es així, els interessats i interessades hauran de superar unes proves de competències específiques en funció del nivell del certificat de professionalitat. Els cursos oferts són els següents:

 • Mecanitzat per arrencament de ferritja (630 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Ha començat l’1 de febrer.
 • Muntatge i manteniment d'instal·lacions de baixa tensió (930 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Ha començat el 5 de febrer.
 • Operacions auxiliars de serveis administratius i general (470 h). Certificat de professionalitat de nivell Comença el 12 de febrer. 
 • Muntatge i manteniment d'instal·lacions frigorífiques (550 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Comença el 15 de febrer.
 • Soldadura amb elèctrodes i revestit i TIG (720 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Comença el 12 de març.
 • Operacions auxiliars de muntatge d'instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis (390 h). Certificat de professionalitat de nivell 1. Comença l’11 d’abril.
 • Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals (270 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Comença el 22 d’abril.
 • Muntatge i manteniment d'instal·lacions solars fotovoltaiques (550 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Comença el sis de maig.
 • Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d'instal·lacions d'energies renovables (580 h). Certificat de professionalitat de nivell 1. Comença el nou de maig.
 • Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (490 h). Certificat de professionalitat de nivell 2. Comença el 16 de maig.
 • Operacions de fontaneria i calefacció - climatització domèstica (490 h). Certificat de professionalitat de nivell 1. Comença el tres de juny.
 • Comunicació a llengües estrangeres (Anglès) N2 (Anglès A2) (220 h). Comença el 25 de setembre.
 • Comunicació a llengües estrangeres (Anglès) N3 (Anglès B1) (220 h). Comença el 6 de maig.

Les formacions de Certificats de Professionalitat acrediten una qualificació professional del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. Són titulacions oficials vàlides en tot el territori espanyol. Aquestes es classifiquen en 3 nivells i cadascún té uns requisits diferents. Els Certificats de Professionalitat de Nivell 1 no requereixen ni formació ni experiència prèvia, els de Nivell 2 ESO o Graduat Escolar o equivalent i els de Nivell 3 Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Superior o equivalent. A més, tots els Certificats de Professionalitat tenen un mòdul de pràctiques professionals no laborals en empreses. 

Per a saber més informació sobre els cursos, es pot anar a l'edifici de Rubí Forma (rambleta de Joan Miró), trucar al telèfon 93 581 39 00 o consultar el web del servei

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.