El Consell Comarcal inicia el procés de selecció de 15 joves

Es cerquen perfils professionals especialitzats en dret, periodisme, arquitectura, enginyeria, educació social i altres

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha iniciat el procés de selecció de 15 persones que al llarg d’un any donaran tasques de suport en matèria d’informació, sensibilització, acompanyament i gestió per a la incorporació de millores de la transició energètica en habitatges, indústries i polígons d'activitat econòmica en col·laboració amb els serveis dels ajuntaments de la comarca. La presentació de currículums està oberta fins al dia 24 de febrer i es pot fer directament al Consell Comarcal (garciarmrdl@ccvoc.cat).

Els professionals, que s’incorporaran al llarg del primer trimestre del 2023, són persones amb perfils de formació universitària en ciències mediambientals, arquitectura, enginyeria de l’edificació, enginyeries vinculades a la transició energètica, ciències socials, periodisme, entre d’altres. Aquestes actuacions estan subvencionades pel SOC i es financen amb càrrec als fons procedents del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea i el fons Next Generation.

Requisits comuns a totes les ofertes

Per tal de poder accedir a la convocatòria cal complir uns requisits comuns i uns d’específics. Pel que fa als comuns són els següents:

1.- Ser persones desocupades com a demandants d’ocupació al SOC el dia anterior al contracte.

2.- Persones joves més grans de 16 i menors de 30.

3.- Complir els requisits per a formalitzar un contracte formatiu per a l’obtenció de la pràctica professional: màxim de tres anys des de l’obtenció del títol corresponent i no haver treballat més de 3 mesos en la mateixa ocupació que la que és objecte dels presents contractes.

4.- Coneixements informàtica: domini paquet office i altres programes de tractament de dades

5.- Bon nivell de catal: nivell C.

6.- Competències: capacitat de treball en equip i transversalitat, autogestió i organització, proactivitat i comunicació.

Llocs de treball oferts i requisits específics

Tècnic/a de suport jurídicLes funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són de tècnic/a de suport jurídic. Requisits específics: Grau en dret.

Arquitecte/a tècnicLes funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són les de tècnic/a de suport a la rehabilitació energética. Requisits específics: Grau en arquitectura i/o arquitectura tècnica i/o enginyeria de l’edificació. Es valorarà carnet de conduir i disponibilitat de vehicle. Disponibilitat per a flexibilitat horària matí-tarda-vespre, en funció de les necessitats del servei. 

Auxiliar Administratiu/vaLes funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són d’auxiliar administratiu/va. Requisits específics: Cicle formatiu de Grau mig en administració o similar.

Enginyer/a AmbientalLes funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són de tècnic/a de suport a la transició energètica a la indústria. Requisits específics: Grau en enginyeria industrial, enginyeria de l’energia, enginyeria d’energia i sostenibilitat, en altres enginyeries vinculades a la transició energètica o titulacions equivalents. Es valorarà carnet de conduir i disponibilitat de  vehicle.

Mediador/a interculturalLes funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són les de mediador/a de suport a la rehabilitació energéticaRequisits específics: Grau en educació social, dret, treball social, pedagogia, psicologia, antropologia social i cultural, sociologia, o titulacions equivalents.Es valorarà carnet de conduir i disponibilitat de vehicle. Disponibilitat per a flexibilitat horària matí-tarda-vespre, en funció de les necessitats del servei.

Periodista: Les funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són de tècnic/a de suport a la comunicació. Requisits específics: Grau en periodisme, comunicació o similarConeixements en programes de tractament d’imatges, gestió d’entorns webs, xarxes socials. 

Professional protecció ambiental: Les funcions i tasques a desenvolupar per la persona a contractar són de tècnic/a de suport a la gestió de dades i informació. Requisits específics: Grau en ciències ambientals, en enginyeries vinculades a la transició energètica, en geografia o equivalents. Es valorarà carnet de conduir i disponibilitat de vehicle.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.