El Consell Consultiu de la Gent Gran demana la participació en les eleccions d'aquest col·lectiu

Mitjançant un manifest, el CCGG de Rubí ha explicat les inquietuds i queixes que han traslladat als candidats en els últims dies

La comissió permanent del CCGG de Rubí ha fet una crida a tota la ciutadania, i en especial a la gent gran, perquè participin en les eleccions municipals. També ha demanat la participació d'aquest col·lectiu en totes les activitats, iniciatives i reivindicacions a través dels Centres Cívics i dels diferents Consells per tal de donar solució a algunes de les seves demandes.

Algunes d'aquestes peticions impliquen millorar la mobilitat de la ciutat ampliant voreres i controlar el pas dels patinets i bicicletes. En aquest manifest, també asseguren que degut a la covid, s'ha accelerat la digitalització de molts tràmits administratius, obrint encara més la bretxa digital entre la gent gran. Per aquest motiu demanen més punts de suport per tràmits telemàtics.

Des del CCGG volen que es millorin i ampliïn les activitats que s'ofereixen al Casal Cívic, així com la creació de nous espais com aquest, per tal de combatre els casos de solitud no volguda en gent gran. En aquest sentit, també demanen millorar l'atenció de salut mental i donar suport a la feina dels psicòlegs i professionals.

En el text, el Consell Consultiu de la Gent Gran explica que durant les darreres setmanes han traslladat totes aquestes inquietuds, propostes i crítiques a la majoria de les candidatures que es presenten a les eleccions municipals.
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.