Convoquen quatre dies de vaga en l'educació

La reversió de les retallades és una de les principals demandes dels sindicats educatius

Els sindicats educatius han anunciat quatre noves jornades de mobilitzacions que combinaran la vaga de tot el dia amb aturades de 8 a 10 del matí. Així, hi haurà vaga total els dies 25 de maig i 9 de juny i aturades parcials el 17 de maig i el 2 de juny. S’alternaran els dos tipus de mobilització.

Al mes de març, el col·lectiu de mestres i professors ja va organitzar cinc dies de vaga. A Rubí es va notar especialment durant el 15 de març, amb una marxa conjunta de docents rubinencs i de Sant Cugat.

Més info: Concentrades unes 100 persones a la carretera de Rubí per la vaga d'ensenyament

Els motius de la vaga

Els sindicats, que segueixen demanant la dimissió del conseller Josep Gonzàlez-Cambray, no descarten convocar una vaga indefinida si consideren que el Departament d’Educació no es mou. Així, demanen acabar amb les "imposicions" i una "negociació real".

Entre les demandes hi ha la retirada del nou currículum la reversió de les retallades, l'estabilització del personal interí, la supressió del decret de plantilles i del nou calendari escolar i l'assumpció de la responsabilitat del Departament d'Educació en la defensa de la immersió lingüística.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.