Creada la Coordinadora d'Entitats per la Sanitat Pública de Rubí

Una vintena d'entitats preparen un manifest i diverses mobilitzacions per tal de garantir una sanitat pública de qualitat

Una vintena d'entitats considera que Rubí està patint un greu deteriorament de la sanitat. Per aquest motiu, s'han reunit uns quants cops en diferents trobades, i en l'última d'aquestes trobades van decidir organitzar-se i crear la Coordinadora d'entitats per la Sanitat Pública de Rubí, per tal d'aconseguir una mobilització ciutadana per una millora de la qualitat de la salut a la ciutat.

Des de la coordinadora asseguren que s'està treballant en un manifest que es pretén aprovar la següent reunió, així com la designació d'unes comissions de treball i responsabilitats per portar a terme aquests objectius.

Aquesta següent reunió tindrà lloc el pròxim dia 21 de juny a les 18.30 h a l'Ateneu Municipal. Estan convocades totes les entitats, associacions de veïns, partits i sindicats de Rubí i persones en l'àmbit individual que vulguin treballar per una millora de la sanitat a la nostra ciutat.

Les entitats han mostrat una preocupació per les conseqüències que té tot aquest deteriorament de la sanitat, tot unint-se per tal de denunciar aquesta situació i treballar junts per tal d'obtenir solucions a la problemàtica sanitària que afecta la ciutadania.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.