Crida per crear una xarxa solidària a Rubí

Iniciativa del CRAC i l’ASAV per donar suport a les persones que més ajuda necessiten en aquesta situació excepcional

Arran de la crisi social generada pel coronavirus, el Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC) ha engegat una iniciativa per ajudar a les persones que necessiten més suport en aquesta situació excepcional i amb l’objectiu que la ciutadania de Rubí no es trobi sola en aquests moments tan excepcionals.

Amb la col·laboració de l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), totes les persones voluntàries que vulguin oferir el seu temps per ajudar a altres que es troben en una situació desfavorable poden omplir aquest formulari.

 

D’altra banda, aquella persona que necessiti quelcom, com xerrar (tot i que “mai sobre el coronavirus”), comprar medicines o queviures, passejar el gos, o acompanyament terapèutic, es pot posar en contacte amb l’ASAV trucant al 640·967·461 o per mail a [email protected].

Cartell de la iniciativa Units farem força, del CRAC i l'ASAV

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic