Els curtmetratges envaeixen Rubí durant tres dies amb l'InFest 2024

El festival de cine més canalla aterra a Rubí un any més amb més de 20 curtmetratges diferents en tres dies

El festival més indecent, freak i canalla aterra a Rubí un any més. Aquest dijous 11 d'abril a partir de les 22h es donarà el tret de sortida als Premis Fora de Pla amb una selecció de 6 curtmetratges del Vallès Occidental. El divendres i dissabte serà el moment de l'InFest com a tal, on es presentaran i visualitzaran 20 curts, 10 per dia. Així, tothom que vulgui gaudir del bon cinema podrà veure un total de 26 curtmetratges en tres dies.

Després que estigués en dubte si finalment es portava a terme aquesta edició per problemes tècnics amb l'Ajuntament, el festival es podrà celebrar sense cap problema a la seva ubicació habitual, l'esplanada del Castell, durant els dies 11, 12 i 13 de juliol.

Més info: L'InFest 2024 canvia de data

Durant la gala dels Fora del Pla, certamen que està patrocinat pel TOT Rubí, es podran veure els 6 curts finalistes, entre els quals hi ha terror, drama, curts d'animació i molt més. Es tracta de 'Diari d'un operador cinematogràfic', de Dani Seguí (Mollet del Vallès); 'Story of One Man', de Fran Cantón i Xandru Fernández (Sant Quirze); 'No vull ser un heroi' de Joan Paüls (Terrassa); 'Despedir el sol, o el insoportable verano de Pili Moreno', d'Alexandra Revers i Laia Pineda (Rubí); 'El tren de l'alegria', de Jordi Boquet Claramunt (Parets del Vallès) i per acabar 'Ad Inferos', d'Ignacio Malagón (Rubí).

Aquella mateixa nit, el jurat, format per l'actor Lluís Altés i les periodistes locals Lídia Martín i Estela Luengo, revelarà el guanyador dels 'Òscars del Vallès'.

L'endemà, divendres 12 de juliol, se celebrarà l'InFest com a tal, també al Castell. La jornada s'iniciarà a les 21 h amb el clàssic pòdcast en directe, aquest cop presentat per una de les cuques, l'Ignasi Muñoz. Abans de les projeccions, el pòdcast presentarà curiositats del món del cinema de gènere, parlaran amb els seus protagonistes i el públic podrà participar en l'habitual concurs del pòdcast. Amb la participació del jurat de l'InFest i el/la guanyadora dels Premis Fora de Pla.

A les 22 h es projectarà la primera sessió de curtmetratges amb: 'Sarcum', d'Ignacio Malagón (Espanya); 'The Queue', de Michael Rich (Estats Units); 'Co-Haunting', de Adrián Carande, Pepe Rico Piqué i Paula Sánchez Álvarez (Espanya); 'Alícia', de Tony Morales (Espanya); 'Wan', de Víctor Monigote (Espanya); 'Apotemnofilia', de Jano Pita (Espanya); 'Pig', de Jorn Leeuwerink (Països Baixos); 'Solo un ensayo', d'Hugo Sanz (Espanya); 'Sincopat', de Pol Diggler (Espanya); i 'We joined a cult', de Chris McInroy (Estats Units).

Finalment, últim dia de l'InFest també hi haurà el pòdcast i es projectaran els següents curts: 'Siluro, la bestia del Ebro' de Jordi Romero (Espanya); 'The Smile' d'Erik van Schaaik (Països Baixos); 'The lure' de Tony Hipwell (Regne Unit); 'No bajes de la cama' d'Héctor García (Espanya); 'Punch', de Ross Scott (Regne Unit); 'Buzzkill', de Peter Ahern (Estat Units); 'Match', de Víctor Basallote (Espanya); 'Simón', de David Labajos (Espanya); 'Ahora vuelvo', de Lucas Paulino i Gabe Ibáñez (Espanya); i 'Bayoneted!', de Thomas Dahirel (França).

El jurat de l'Infest està format per la guionista i directora Ainhoa Bolaños, el crític cinematogràfic Jorge Looser i el cineasta Gerard B Fillmore.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.