El 'delivery' es frena després de la pandèmia

El servei de menjar a domicili deixa de créixer i es manté en el 7% total de la restauració

El menjar a domicili o 'delivery', arran de la pandèmia i el tancament de l'hostaleria, va créixer a nivells històrics. Malgrat la pujada del fenomen de l'entrega a domicili, després de la pandèmia, el 'delivery' s'ha estabilitzat i, ara mateix, representa el 7% del total de la restauració, segons un estudi de l'Aecoc.

A Espanya, es produeixen més de 400 milions de comandes de menjar a domicili, amb una facturació de 2.600 milions d'euros, fet que suposa un creixement del 80% respecte a les xifres prepandèmia.

A Rubí, cada cop més, restaurants i bars de la ciutat ofereixen aquest servei, sigui amb comandes per telèfon o a través d'apps com Glovo, Just Eat o Uber Eats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.