contingut promocionat
fgc logo

 

 

Descobreix Catalunya amb trens singulars i històrics

FGC ofereix amb Turistren propostes úniques per conèixer el territori i gaudir de la natura de forma sostenible

Estàs buscant una experiència increïble per compartir amb els teus amics i familiars? FGC et proposa experiències úniques amb els seus trens turístics per descobrir Catalunya com mai ho has fet.

turistren banner

 

5 trens turístics al teu abast

FGC Turisme ofereix diferents mitjans per descobrir el territori a bord d’uns trens singulars i històrics, on el trajecte ja és tota una experiència.

  1. Cremallera i funiculars de Montserrat, a la comarca del Bages, esdevenen instal·lacions històriques per arribar a la mítica muntanya catalana.  A partir dels combinats de tren + cremallera/funiculars es pot arribar des de l’Àrea Metropolitana en una hora i mitja amb transport públic. Una manera sostenible, verda i econòmica de fer turisme.
  2. Cremallera de Núria, a la comarca del Ripollès, fa més de 90 anys que acosta a la població a la Vall de Núria. Perfecte per descobrir els cotxes suïssos procedents de la línia Matterhorn Gottard Bahn. Una activitat única on el trajecte ja és tota una experiència, que a més es pot complementar amb l’audioguia gratuïta o les circulacions guiades del paquet “Una experiència a una Vall única”.
  3. Tren del Ciment, a la comarca del Berguedà, transcorre per la ruta que en el passat unia la fàbrica de ciment Asland, a Castellar de n’Hug, amb Guardiola de Berguedà. Una ocasió immillorable per conèixer a través d’una antiga locomotora la història de la comarca.
  4. Tren dels Llacs, connecta la ciutat de Lleida amb La Pobla de Segur mitjançant un tren històric i un tren panoràmic, des de la plana fins al Prepirineu, a través de majestuosos embassaments i serralades.  Aquest singular tren porta els seus viatgers al bell mig de la natura sense baixar del vagó.
  5. Funicular de Gelida, a la comarca de l’Alt Penedès, un dels transports més entranyables i desconeguts de Catalunya amb una locomotora que es va inaugurar l’any 1924 i que unia la part baixa amb la part alta del municipi de Gelida.

Experiències úniques amb Turistren

Sota la marca Turistren, FGC promociona experiències turístiques integrals d’un dia o més sense necessitat d’agafar el cotxe, ja que la majoria dels trens turístics es troben a menys de dues hores de distància de Barcelona i els punts de partida dels recorreguts són accessibles mitjançant les línies de ferrocarril regionals o bé altres transports públics.

Turistren brinda al visitant la possibilitat de gaudir d’una experiència turística completa a través d’un viatge en tren o altres ginys ferroviaris (funiculars) singulars que combina amb l’accés a paisatges espectaculars, espais naturals de gran bellesa i també, a equipaments culturals i patrimonials. Si estàs interessant a emprendre un viatge singular, entra al web Turistren.cat.