Descobreix el Portal Immobiliari de l’Ajuntament de Rubí!

El portal és una eina fàcil i gratuïta per trobar locals comercials, naus i solars industrials a la ciutat

Cerques un local comercial, oficina, nau o solar industrial a Rubí? Ara ho tens més fàcil que mai amb el Portal Immobiliari de l’Ajuntament de Rubí, una eina fàcil i gratuïta on trobaràs els espais disponibles de la ciutat més adients a les teves necessitats de negoci. 

  Portal immobiliari

El portal és una iniciativa de l'Oficina de Serveis a l'Empresa de l’Ajuntament que compta amb la col·laboració de les principals immobiliàries de la ciutat per facilitar l’accés a l’oferta de sòl i sostre industrial i comercial de la ciutat. El seu funcionament és molt fàcil i només cal omplir un formulari per rebre informació personalitzada per part dels agents de la propietat immobiliària i els administradors de finques.

Rubí, la segona zona industrial més important de Catalunya

Cal recordar que Rubí és la segona zona industrial de Catalunya, només superada per la Zona Franca de Barcelona, i és el lloc ideal per a les empreses i persones emprenedores que s'instal·lin, gràcies a la seva situació estratègica.

Les entitats que col·laboren amb el portal immobiliari són: el Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Finques Colomer, Finques Vallhonrat, Comercial Immobiliària, SC Real Estate Assessors Immobiliaris, Agescoval, Tecnocasa, Estudi Rubí, Sernavinsa, G.F. Gestiones Inmobiliarias Europeas, M & G Finques i Administració Rubí, Icasa Grup, Nou Tracte Immobiliari, IAD España Inmobiliaria A Domicilio i ACTIVA Serveis Immobiliaris.