Desmantellat un cultiu de marihuana amb unes 800 plantes en un pis de Rubí

La plantació comptava amb sofisticats recursos com filtres d'aire que inhibien l'olor

La Policia Nacional ha desmantellat un cultiu 'indoor' de marihuana en un pis de Rubí i ha confiscat 795 plantes. El registre del domicili va tenir lloc a meitats del mes de desembre, durant un operatiu policial que va acabar amb la detenció dels tres responsables de la plantació.

Aïllants de l'olor per no alertar als veïns

En el moment de registrar el pis, la policia va trobar-hi aparells d'aire condicionat, focus, ventiladors i altres eines per al cultiu de marihuana, així com un sofisticat sistema de ventilació amb aïllants que evitava la fuga d'olors de la plantació per no alertar els veïns. La investigació, iniciada al novembre, va començar a partir d'informacions anònimes rebudes per la policia i ha estat liderada per agents de la comissaria de Terrassa.

En concret, es va poder constatar que la plantació s'alimentava d'electricitat de forma fraudulenta i es van fer seguiments i vigilància que van aportar proves per corroborar les informacions obtingudes.

Arran d'aquestes evidències la policia va sol·licitar registrar el domicili, ubicat en un habitatge de quatre plantes a Rubí. A la planta baixa és on es va localitzar la plantació.

Com a resultat de les diligències, es van decomissar 795 plantes en fase de creixement, 159 grams de marihuana en forma de cabdells ja preparats i envasats per al consum, es van intervenir 3.300 euros en efectiu i materials diversos i es va detenir els tres responsables, tres homes majors d'edat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.