Doblet d'activitats dels geganters de Ca n'Oriol

Al Festival d'Entitats, els gegantons van ballar a l'inici i al final de l'espectacle, acompanyats de la geganta Lola del Pinar

Els geganters de Ca n'Oriol van participar dissabte 9 al Festival d'Entitats que organitza cada any l'Associació de Veïns de Ca n'Oriol al Teatre Municipal "La Sala" de Rubí. Els gegantons van ballar a l'inici i al final de l'espectacle, acompanyats de la geganta Lola del Pinar.

Diumenge 10, els gegantons Teresina, Quimet, Pitus i Oriol; acompanyats de les capgrosses Àvia i Neus i el Dino van visitar la Llagosta, al Vallès Oriental. Els actes van iniciar a la Plaça Antonio Baqué amb la plantada i l'esmorzar, on més tard va continuar amb una cercavila pels carrers del municipi.

A la Trobada van participar les figures de Santa Eulàlia de Ronçana, Argentona, Calafell, Tordera, Arenys de Munt, Cornellà, Esplugues, Ripollet, Sant Julià de Lòria (Andorra), Sagrada Família i els amfitrions.

La propera sortida dels gegants serà diumenge 7 d'abril, a la XXIV Trobada de Gegants d'Escola, enguany a Canet de Mar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.