Tret de sortida a la 49 a Marxa Infantil de la Regularitat de Rubí

Els nens i nenes han arribat a la meta on han pogut gaudir de música i atraccions inflables

El Centre Excursionista de Rubí ha donat el tret de sortida aquest diumenge al matí a la 49a edició de la Marxa Infantil de la Regularitat. A la marxa hi han participat nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, que s’han hagut d’organitzar per parelles.

IMG 8010

La marxa, amb un recorregut de 12 km, ha passat per Can Xercavins, Can Ramoneda i la zona de Can Roig. Els més petits han pogut gaudir de l’espai natural de Rubí mentre realitzaven esport, ja que d’això tractava la marxa, de fomentar l’activitat física saludable. La meta final s’ha trobat a Can Xercavins, on ha començat la marxa, i on els nens i nenes han pogut gaudir de música i atraccions inflables. Aquest any el recorregut ha estat més llarg que altres anys, i la sortida s’ha realitzat a les 9:30h, i els primers participants a arribar ho han fet a les 13 h. Els primers a arribar han estat els pares, que darrere portaven la filera de nens i nenes preparats per travessar la meta.  

IMG 8050

 

En arribar, els petits han passat per un sistema de reconeixement de dorsals per tal de poder identificar els guanyadors d’aquesta marxa. Tot seguit, s’ha presentat a cadascuna de les parelles que han participat en aquesta activitat. I els primers a arribar, més tard, han pujat a l’escenari per rebre els premis merescuts.  

IMG 8016

IMG 8030

Més informació