Donació de 100 matalassos i 100 llits canapè a la Mútua de Terrassa

Arriba a la Mútua de Terrassa el material donat per la Fundación Manuel Lao

Des de la Mútua de Terrassa informen que aquesta setmana ha arribat el material adquirit a través de la donació realitzada per la Fundación Manuel Lao. Es tracta d’un important contingent de material que ha permès acabar l’habilitació d’una part dels dispositius hospitalaris que l’entitat ha preparat per fer front a la pandèmia del coronavirus. La donació també inclou una gran quantitat de material de protecció per als professionals sanitaris de la Mútua de Terrassa.

Per equipar el nou dispositiu hospitalari han arribat 100 matalassos i 100 llits canapès que ja han estat instal·lats a la planta -1 del Centre Vallparadís. Quan al material de protecció per als professionals, han arribat 3.000 bates quirúrgiques impermeables, 3.000 davantals quirúrgics, 50.000 mascaretes quirúrgiques i 15.000 mascaretes quirúrgiques FFP2.

 

Des de la MútuaTerrassa es mostren molt agraïts pel gest de la Fundación Manuel Lao "en aquests moments de dificultat per a tothom".

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.