Educació reduirà una hora lectiva als docents si els sindicats desconvoquen les vagues

Els sindicats mantenen per ara la vaga mentre estudien la proposta del departament d'Educació

Els sindicats de personal docent estudiaran la proposta que els hi ha fet Educació per reduir una hora lectiva als docents, segons ha explicat la portaveu del comitè de vaga, Iolanda Segura (USTEC), en sortir de la reunió que han mantingut amb el departament.

A partir d'ara, les entitats sindicals treballaran la proposta a nivell intern i aquest mateix dijous se celebrarà una nova reunió entre les dues parts on els sindicats donaran la seva resposta a la conselleria. La portaveu de la USTEC ha reconegut que la proposta de reduir una hora lectiva als docents de primària i secundària era “una prioritat” per desencallar les negociacions, tot i que ha insistit en què ells volien que s’apliqués a partir de l’1 de setembre “per tenir un bon inici de curs”.

En aquest sentit, Segura ha apuntat que fins que no hi hagi un acord ferm es mantenen les vagues convocades per al 7 i el 28 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.