“El documental del mes” es trasllada a l’Ateneu Municipal

El 14 de novembre es podrà gaudir del primer film “El que Walaa vol” sobre una adolescent que es vol unir a les forces policials de l’Autoritat Nacional Palestina

La iniciativa El documental del mes canvia de localització i es trasllada a l’Ateneu Municipal de Rubí. Aquesta proposta té la intenció d’acostar nous públics i donar-li més presència als cinemes catalans. La programació d’aquest cicle es reprendrà el proper 14 de novembre amb la pel·lícula El que la Walaa vol.

El documental del mes és una proposta que arriba a més d’una setantena de sales de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia. Consisteix a estrenar una pel·lícula documental internacional cada mes. A Rubí, aquesta iniciativa porta funcionant de forma ininterrompuda des del 2014 a l’Espai Tremuja del Celler. Aquest cop, però, s’ha decidit canviar-ne la localització i traslladar-la a l’Ateneu.

El 14 de novembre a les 19h, a aquesta nova ubicació, els rubinencs i rubinenques podran gaudir d’El que Walaa vol, una pel·lícula en què la protagonista vol formar part de les forces policials de l’Autoritat Nacional Palestina malgrat la duresa de les proves. Aquest film va guanyar el Premi a Millor Documental Canadenc al Festival Hot Docs i va ser nominat a Millor Documental “Glasshütte Original” a la passada edició de la Berlinale.

L’accés a totes les sessions d’El documental del mes és gratuït i totes les seves sessions s’emeten a les 19h. Després d’El que Walaa vol, el 12 de desembre s’emetrà When tomatoes met Wagner, i més endavant, el 31 de gener, Putin’s witnesses serà el film seleccionat per aquest cicle. Les pel·lícules que el segueixen són: Chris the Swiss (28 de febrer), Cachada. The opportunity (27 de març) i Tiny souls (24 d’abril).